facebook_pixel

iulie 16, 2009

Peste 2050 de persoane au citit acest articol aparut in Ziarul Financiar in data de 09.07.2009. Dar oare cati dintre acestia s-au inscris deja in competiile anuntate?

Grabiti-va! De ce? Pentru ca se apropie data de 22 iulie cand se inchid aplicatiile pentru pozitia de asistent in domeniul constructiilor.

Cei care doresc sa aplice pentru pozitia de asistent in domeniul secretariatului mai au ceva timp la dispozitie pana in 11 august, dar ii sfatuim sa o faca din timp.

Cititi intreg articolul accesand linkul de mai jos:

Joburi pe salarii de 3.200 euro pentru romani in statele UE

Dorim sa aducem cateva lamuriri pornind de la ultima fraza a articolului „Informatii suplimentare despre acest program sunt disponibile pe site-ul euroconcurs.ro, care organizeaza probe de preselectie, traininguri, workshop-uri si seminarii pentru candidati.”

Menirea Euroconcurs.ro nu este aceea de a organiza probele de pre-selectie. EPSO (Oficiul European de Selectie a Personalului) are aceasta sarcina.

Datoria noastra este de a va informa despre competitiile care sunt in derulare pentru cetatenii romani si de a organiza seminarii de pregatire pentru depasirea cu brio atat a probelor de pre-selectie, a celor scrise si a interviurilor orale.


About the author 

Alin Ghizasan

Leave a Repl​​​​​y

Your email address will not be published. Required fields are marked

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe now to get the latest updates!