facebook_pixel

Mihaela Stroe

 

 

Dr. Mihaela Liliana Stroe  (Training & Career Coach Euroconcurs.ro)

Dr. Mihaela Liliana Stroe (http://www.mihaelastroe.ro) este sociolog, speaker motivational, profiler, trainer si specialist in comunicare nonverbala.  Si-a finalizat doctoratul in psihologie sociala (domeniul comunicarii nonverbale) in cadrul Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala unde studiat cum sa te comporti in timpului interviului de angajare. A realizat o cercetare cross-culturala in cadrul Comisiei Europene si in companii romanesti despre cum un candidat poate influenta recrutorul in contextul recrutarii si selectiei pentru pozitii de middle management.

Sustine prezentari si cursuri despre secretele comunicarii nonverbale, fiind recunoscuta ca expert roman in profiling si in folosirea tehnicilor FBI pentru detectarea minciunii in afaceri. A creat prima revista romaneasca online dedicata comunicarii nonverbale numita Nonverbal Magazine (www.nonverbal.ro).

Ea sustine diverse webinarii despre ce inseamna o cariera europeana, prezinta posibilitatile de angajare in cadrul institutiilor Uniunii Europene in cadrul mass-mediei nationale si la variate evenimente. In plus este trainer Euroconcurs pentru Centrul de Evaluare de la Bruxelles si pentru antrenamentul abilitatii de gandire situationala, ofera coaching si pregatire individuala pentru interviul cu angajatorii europeni, pentru intocmirea CV-ului si motivatiei. Din 2006 si pana in prezent a lucrat cu peste 1.000 de persoane care au aplicat pentru competitiile europene.