facebook_pixel

Iata ce spun participantii la seminariile Euroconcurs.ro:

"Am participat la prima editie a seminarului de pregatire pentru interviu. Mie una chiar mi-a fost de folos - simularile de interviu de la curs, precum si feedback-ul la CV chiar mi-au crescut increderea in mine...in fond asta e cel mai imporant, nu? La etapa asta, oricum stim o gramada de lucruri despre UE, politici etc...totul e sa fim destul de stapani pe noi sa le punem in valoare!"
Elvira Balahur, laureata EPSO/AD47/2006

"Trecusem deja prin furcile caudine ale preselectiei de la concursul de traducatori (AD 36), pentru care ma pregatisem singura. Esecul m-a facut sa doresc sa stiu unde am gresit. De aici si motivatia de a participa la acest seminar. A fost exact cum m-am asteptat: spre deosebire de alti participanti, multe din cele auzite nu reprezentau o noutate pentru cineva autodidact ca mine.

Insa beneficiul meu a fost nu pe planul acumularii cunostintelor despre CE sa invat, ci mai ales CUM.
In primul rand, am reusit sa imi structurez mai bine informatiile. Seminarul mi-a dat o viziune de ansamblu asupra materialelor de pregatire, a modului de a le aborda si mai ales de a selectiona informatia. Am reusit sa organizez altfel tot ce era in vrac pana atunci. In al doilea rand, am reusit sa dezleg cat de cat misterul faimoaselor intrebari de rationament logic si numeric, care reprezinta piatra de incercare a preselectiei. Micile secrete de "culise" ale acestor intrebari nu sunt de neglijat, mai ales pentru cele numerice, in conditiile in care pentru multi dintre candidati matematica din scoala a ramas la distanta de ani buni."
Diana Mihalache, laureat EPSO/AD47/2006 (drept)

"Seminarul a fost interesant. Faptul ca s-a vorbit in engleza si ca au fost teste interactive m-a ajutat foarte mult. In plus, modul meu de abordare a acestui examen este mult mai diferit acum dupa participarea la seminar."
Corina P., participanta la seminarul de pregatire pentru proba scrisa (competitie AD)

"Vreau sa multumesc si sa felicit organizatorii acestui seminar, pe care l-am gasit extrem de util. Cu toate ca mie imi erau deja cunoscute cele mai multe sectiuni (multe saptamani petrecute cautand informatii pe internet), o schema care sa cuprinda numai informatii esentiale este oricand binevenita. Cea mai interesanta parte a celor doua zile pentru mine a fost cea de auto control si rezistenta la stres, ceea ce in prima faza poate parea o joaca de copii. Insa pentru cei care isi pun multe sperante in aceste concursuri si se pregatesc serios conteaza mult sa stii cum sa nu intri in panica si cum sa-ti canalizezi energia spre ceva util. in concluzie, seminarul ofera toate informatiile esentiale pt cei ce vor sa treaca de primele cateva probe ale unui asemenea concurs. Restul tine de fiecare in parte si de cat timp e dispus sa acorde pregatirii... Succes tuturor!"
Narcis V., laureat EPSO/AST15/2006

"Gasesc cursul foarte util pentru a putea participa la competitiile europene. Prelegeriile au fost interesante si foarte bine sustinute de catre lectorul englez si bineinteles si de catre d-na drd. Stroe."
Madalina B.,participanta la un seminar de pregatire pentru competitii (AD/AST teste de pre-selectie + proba scrisa)