facebook_pixel

ianuarie 19, 2010

In data de 10 Octombrie 2009 la Litexco Business Center Euroconcurs.ro a organizat alaturi de trainer-ul Phil Gaskell un seminar intensiv de pregatire pentru etapa de preselectie a competitiilor europene.

Acest seminar a avut urmatoarele teme centrale: EU Knowleadge, Verbal si Numerical Reasoning. Evenimentul s-a bucurat de un succes remarcabil, in sala fiind peste 80 de participanti interesati de noutatile si strategiile oferite de Phil Gaskell pentru depasirea cu brio a testelor de preselectie.

Iata cateva imagini care vorbesc de la sine:
P1040823

P1040824

P1040817

Veti gasi mai jos cateva dintre testimonialele participantilor la acest seminar, carora le multumim pentru permisiunea de a le posta pe site-ul nostru:

Laura T.-„Un seminar foarte precis si productiv. Am aflat despre metode de lucru mai rapide decat cele cu care eram obisnuita si mi-a confirmat unele strategii pe care doar le intuiam, dar de rezultatul carora nu eram sigura. Acum stim, nu doar sper, ca ma indrept in directia buna. Va multumesc pentru ajutorul de milioane!”

Roxana T.- „Resimt participarea mea la seminar extraordinar de benefica. Am primit sfaturi de o importanta covarsitoare in pregatirea viitoare pentru examenele EPSO. Sunt aspecte pe care nu le poti accesa in bibliografia de specialitate!”

Ani Z.- „Vreau sa va multumesc pentru materialele furnizate, dar si pentru amabilitatea si deschiderea aratate in desfasurarea cursului intensiv din 10 octombrie 2009, sustinut cu profesionalism de domnul Phill Gaskell si de dumneavoastra. Personal, consider ca, participarea mea la acest curs a fost un bun prilej de a capata informatiile si orientarea de care aveam nevoie pentru a ma pregati si sustine examinarea EPSO”.

Daniela D. – „Felicitari pentru organizarea seminarului! Foarte interesant si provocator, iar materiale de curs sunt extraordinare! Chiar am sa-mi incerc norocul la prima noua competitie organizata de EPSO.”

Ryan V. – „Multumesc pentru organizarea cursului, a fost foarte instructiv! Sunt convins ca va ajuta multa lume in vederea pregatirii mai departe pentru concursurile europene!”

Costin C. – „Imi imaginez ca nu a fost usor sa organizati acest eveniment si ca ati avut multe solicitari pe email atat dvs. si cat si echipa dvs. Apreciez enorm ca l-ati adus pe Phil Gaskell in Bucuresti, pentru ca sfaturile si informatiile prezentate sunt extrem de pretioase pentru oamenii hotarati sa inceapa o cariera europeana.”

Aura G.- „Multumesc frumos pentru aceasta experienta. Seminarul a fost super, sper sa stiu sa folosesc tot ce am invatat astazi. Sper sa mai am posibilitatea de a participa si alte traininguri organizate de voi!”

Ivan G.- „Cred ca imi va fi de folos aceasta experienta tinand cont de informatiile culese la acest training. Intotdeauna este bine sa stii cat mai multe despre ceea ce te asteapta la examen.”

Andreea P.- „Seminarul a fost bine pregatit, cu multe informatii utile pe viitor. A pus lucrurile intr-o noua perspectiva cu privire la competitiile europene.”

Mihai C.-„Va multumesc pentru oportunitatea oferita in vederea acomodarii cu natura testelor de preselectie pentru institutiile UE. Pentru mine, acest seminar a insemnat aprofundarea abordarii testelor de preselectie.”

Calin N.– „O provocare adresata celor interesati si preocupati sa-si puna mintea la contributie sau pur si simplu, sa adopte un alt mod de gandire.”

Laura E.- „Mi-a placut foarte mult acest seminar, a fost foarte informativ, clar si structurat prezentat. Un punct de plecare foarte bun pentru competitiile europene.”

Rodica P.-„Multa daruire si participare din partea organizatorilor. Felicitari!”

About the author 

Alin Ghizasan

Leave a Repl​​​​​y

Your email address will not be published. Required fields are marked

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe now to get the latest updates!