facebook_pixel

februarie 22, 2010

Va anunt ca sala de conferinta unde vom desfasura seminarul de pregatire din 13, 14 Martie 2010 este  Litexco Business Center, situata  pe strada Stirbei Voda, nr. 104-106, Bucuresti.

Aveti atasata si o harta care sa va ajute sa reperati aceasta locatie, iar daca accesati adresa www.litexco.com/stirbeicenter veti vedea inca o data unde este situate aceasta sala.

Sala de conferinta Stirbei este situata extrem de aproape de centrul vechi al Bucurestilor si este o locatie cu stil plina de rafinament si eleganta ce imbina functionalul cu calitatile arhitecturale remarcabile. Iata cateva repere pentru a fi gasita: Parcul Cismigiu, Intersectia cu Strada Berzei, Popa Tatu, Schitu Magureanu, Societatea Romana de Radiodifuziune.

Pentru cei care nu sunt din Bucuresti si doresc cazare cel mai apropiat hotel si cel mai avantajos din punct de vedere financiar este IBIS Nord, ce este situat in vecinatatea Garii de Nord, in Calea Grivitei nr. 143. Pretul pentru o camera single este de aprox. 45 de euro daca va rezervati online inca de acum. Accesati acest link pentru rezervare camera http://www.ibishotel.com/gb/hotel-3302-ibis-bucuresti-gara-de-nord/index.shtml

Datele de contact pentru rezervari IBIS sunt: 021 30 09 100; 021 40 11 0 11.

sala litexco

About the author 

Alin Ghizasan

Leave a Repl​​​​​y

Your email address will not be published. Required fields are marked

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe now to get the latest updates!