facebook_pixel

martie 11, 2012

In 15 martie 2012 se va lansa Notice of Competition pentru concursul de Administratori AD5-AD7. Profilele cautate de EPSO sunt:administratie publica europeana, drept, audit, comunicare si relatii externe.

Te asteptam in data de 15 martie 2012 la ora 19.30 pentru a participa la un webinar live gratuit in care vom explica pe intelesul tuturor Notice of Competition. Pentru a te inscrie la webinar apasa aici:

http://webinar.euroconcurs.ro/

Iti reamintim ca in 17 si 18 martie 2012 la Bucuresti organizam un seminar de pregatire intensiva pentru probele de pre-selectie Verbal & Numerical Reasoning, Abstract si Situational Judgement.

Scopul seminarului este acela de a oferi metodele de constructie si de rezolvare a testelor de preselectie.

Dupa seminar oferim acces gratuit la platforma proprie de e-learning cu scopul de a avea o simulare reala a examenului si pentru o mai buna integrare a cunostintelor dobandite la curs.

In plus o sa primesti gratuit ultima aparitie editoriala Euroconcurs-„Pregatire pentru EPSO-Dezvoltarea abilitatilor de rationament verbal si numeric”. Aceasta este prima carte de teste in limba romana care contine 110 teste.

Pregateste-te din timp pentru a-ti spori considerabil sansele de promovare !!!

Pentru a te inscrie la seminariile din 17 si 18 martie 2012 apasa aici:

http://www.euroconcurs.ro/traininguri/bucuresti 

Pentru informatii suplimentare puteti sa sunati la tel. 0747-398955 sau email: info@euroconcurs.ro, persoana de contact: Alin Ghizasan

About the author 

Alin Ghizasan

Leave a Repl​​​​​y

Your email address will not be published. Required fields are marked

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe now to get the latest updates!