facebook_pixel

noiembrie 27, 2012

Luna decembrie 2012 vine cu trei competitii europene importante:

  • Competitia EPSO/AST/125/12 pentru asistenti de grad 3 (AST3, cu profilele audit, finante/contabilitate, economie/statistica)- care se deschide in data de 6 decembrie 2012;
  • Competitia EPSO/AST/126/12 Joint Research Centre (JRC) pentru asistenti de grad 3 (AST3 cu profil de tehnician de laborator in domenii precum biologie ?i sanatate, chimie, fizica si stiinta materialelor, fizica nucleara, inginerie civila, inginerie mecanica, inginerie electrica si electronica)- care se deschide in data de 20 decembrie 2012;
  • Competitia OHIM/AST/2/12 pentru asistenti de grad 3 (AST3  in domeniul proprietatii intelectuale) si competitia OHIM/AD/1/12 pentru administratori de grad 6 (AD6 in domeniul proprietatii intelectuale)- care se deschid in data de 20 decembrie 2012.

In cazul in care profilul tau profesional corespunde locurilor de munca scoase la concurs de EPSO in luna decembrie 2012 este indicat sa te pregatesti intensiv pentru etapa de pre-selectie Computer Based Test (CBT- care presupune o serie de 6 teste precum rationament verbal, numeric, abstract, gandire situationala, prioritizare & organizare, acuratete & precizie).

Pentru a trece cu succes etapa de pre-selectie CBT Euroconcurs organizeaza in data de 8 si 9 decembrie 2012 o sesiune de training intensiv.

De ce sa te pregatesti intensiv cu trainerii Euroconcurs?

  • Afli cele mai bune tehnici si metode pentru a rezolva testele de pre-selectie EPSO cu un scor cat mai mare.
  • Ai o zi intreaga pentru exersarea abilitatii de gandire situationala si antrenarea abilitatilor de prioritizare si organizare, acuratete si precizie.
  • Inveti sa rezolvi usor si rapid testele de rationament verbal, numeric si abstract.

Bonus extraordinar:

Participantii la acest training intensiv au acces gratuit si nelimitat la platforma de e-learning Euroconcurscare contine peste 500 de teste de pre-selectie (rationament verbal, rationament numeric, rationament abstract, gandire situationala). Rolul acestei platforme de e-learning este de a exersa contra-cronometru si in ritmul propriu tehnicile si metodele aflate la acest training intensiv.

In urma experientei de 6 ani alaturi de Euroconcurs consideram ca pe langa perseverenta, atentie si concentrare este extrem de utila exersarea continua a acestor abilitati de rationament pentru a ajunge la succes!

Pentru a te inscrie la trainingul intensiv din 8 si 9 decembrie 2012 apasa aici:

http://www.euroconcurs.ro/traininguri/bucuresti/

Pentru informatii suplimentare puteti sa sunati la tel. 0747 398 955 sau email: info@euroconcurs.ro, persoana de contact: Alin Ghizasan

 

About the author 

Alin Ghizasan

Leave a Repl​​​​​y

Your email address will not be published. Required fields are marked

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe now to get the latest updates!