facebook_pixel

aprilie 26, 2010

Din 2010, EPSO a introdus o noua procedura pentru recrutarea staff-ului permanent din institutiile europene. Urmand noul sistem si nevoile institutiilor, EPSO va organiza si competitii ad-hoc pentru profiluri speciale unde se cere cu predilectie experienta profesionala.

Competitia pentru specialisti va fi publicata in 29 aprilie 2010 si include urmatoarele:

Librarianship/Information Science (AD 5 )

Competition law (AD 8 )

Industrial economics (AD 8 )

Information systems security (AD 7)

Audiovisual field (AD 5)

Competitia pentru profilurile speciale are doua etape:

Prima etapa: candidatii sunt selectati pe baza calificarilor si experientei profesionale. Pentru aceasta, candidatii trebuie sa completeze un asa numit „talent screener” care va fi disponibil in formularul online de aplicatie. Acest „talent screener” contine o serie de intrebari care au ca scop sa evalueze calificarile candidatilor. In special, diplomele si experienta profesionala vor fi evaluate astfel incat sa se justifice relevanta lor in legatura cu natura responsabilitatilor care vor fi prezentate in Notice of Competition.

Raspunsul la fiecare intrebare din „talent screener” va fi notat cu o nota generala. Candidatii cu cele mai bune note vor fi chemati la Bruxelles si vor fi introdusi in Centrul de Evaluare. Este necesar sa aveti toate documentele necesare pentru toate informatiile pe care le declarati, deoarece ele vor fi verificate ulterior de Comitetul de Selectie.

Etapa a doua: presupune intrarea in Centrul de Evaluare, care va consta din teste scrise (studiu de caz) si teste orale (interviu structurat, exercitiu de grup) care vor fi strans legate de competitia specializata pentru care veti aplica.

Pentru mai multe informatii, cititi Notice of Competition care va fi publicata in 29/04/2010.

Sursa: EPSO

About the author 

Alin Ghizasan

Leave a Repl​​​​​y

Your email address will not be published. Required fields are marked

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe now to get the latest updates!